El lunes 13 de diciembre han comenzado las Jornadas Libertarias de CGT València con una asamblea de delegados y afiliados en la que se ha llamado a la manifestación por la derogación de las reformas laborales que el próximo sábado tendrá lugar en Madrid. Por la tarde, la primera charla-debate de las que van a celebrarse esta semana en el Octubre Centre de Cultura Contemporània se ha centrado en analizar las leyes de seguridad.
Las XXIII Jornadas Libertarias de CGT València han comenzado con una asamblea de delegados y afiliados de la federación local de la organización anarcosindicalista que ha contado con la presencia de Rosa Becerro y Charo Arroyo, representantes del Secretariado Permanente de CGT, en la que se ha expuesto la necesidad de “ocupar las calles de Madrid” el próximo sábado 18 de diciembre “por la derogación de las reformas laborales y leyes represivas, en defensa de lo público y de las pensiones” para lo que se ha puesto a disposición de la afiliación y simpatizantes, según indican representantes de CGT València, un autobús para acudir a la manifestación.
En la misma aula del Octubre Centre de Cultura Contemporània, por la tarde ha tenido lugar la primera de las charlas-debate de las Jornadas Libertarias con Eliseu Frigols i Brines, abogado y profesor de Derecho Penal de la Universitat de València, y Coral Gimeno, abogada del Gabinete Jurídico Confederal de CGT, quienes han expuesto como afectan las leyes de seguridad ciudadana y la ley de seguridad nacional. Después de las exposiciones se ha producido un debate en el cual han participado los asistentes quienes han mostrado diferentes visiones sobre la gestión de la pandemia y de cómo se han hecho servir estas leyes.
El martes 14 llega el turno de Juan Gérvas, médico general rural jubilado, doctor en Medicina, ex-profesor de SaludPública en la escuela de Salud Pública de la Universidad Johns Hopkins (Baltimore, EEUU) y Rafael Cid, periodista, analista político en diferentes medios como Ràdio Klara o Rojo y Negro entre otros, quienes nos hablarán sobre la nueva normalidad, el concepto de hiperstición y el papel de los medios a la hora de configurar la realidad.
Les Jornades Llibertàries de CGT València comencen cridant a la mobilització i analitzant les lleis de seguretat
El dilluns 13 de desembre han començat les Jornades Llibertàries de CGT València amb una assemblea de delegats i afiliats en la qual s’ha anomenat a la manifestació per la derogació de les reformes laborals que dissabte que ve tindrà lloc a Madrid. A la vesprada, la primera xarrada-debat de les que se celebraran aquesta setmana en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània s’ha centrat en analitzar les lleis de seguretat..
Les XXIII Jornades Llibertàries de CGT València han començat amb una assemblea de delegats i afiliats de la federació local de l’organització anarcosindicalista que ha comptat amb la presència de Rosa Becerro i Charo Arroyo, representants del Secretariat Permanent de CGT, en la qual s’ha exposat la necessitat d’“ocupar els carrers de Madrid” dissabte que ve 18 de desembre “per la derogació de les reformes laborals i lleis repressives, en defensa del públic i de les pensions” per al que s’ha posat a la disposició de l’afiliació i simpatitzants, segons indiquen representants de CGT València, un autobús per a acudir a la manifestació.
En la mateixa aula de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, a la vesprada ha tingut lloc la primera de les xarrades-debat de les Jornades Llibertàries amb Eliseu Frigols i Brines, advocat i professor de Dret Penal de la Universitat de València, i Coral Gimeno, advocada del Gabinet Jurídic Confederal de CGT, els qui han exposat com afecten les lleis de seguretat ciutadana i la llei de seguretat nacional. Després de les exposicions s’ha produït un debat en el qual han participat els assistents els qui han mostrat diferents visions sobre la gestió de la pandèmia i de com s’han fet servir aquestes lleis.
El dimarts 14 arriba el torn de Juan Gérvas, metge general rural jubilat, doctor en Medicina, ex-professor de Salut Pública a l’escola de Salut Pública de la Universitat Johns Hopkins (Baltimore, els EUA) i Rafael Cid, periodista, analista polític en diferents mitjans com Ràdio Klara o Rojo y Negro entre altres, els qui ens parlaran sobre la nova normalitat, el concepte d’hiperstición i el paper dels mitjans a l’hora de configurar la realitat.